Backup av WordPress till Dropbox

Jag har tidigare berättat om några olika backuplösningar för WordPress och nu är det dags för ytterligare ett alternativ: Dropbox. Om du inte har levt under en sten de senaste åren så vet du att Dropbox är en av världens smidigaste backuplösningar.

För att ta backup på WordPress till Dropbox, installera det nya WordPress-tillägget ”WordPress Backup to Dropbox”. Aktivera tillägget, auktorisera mot Dropbox (oroa dig inte, användaruppgifterna sparas inte) och ställ in backupen så som du vill ha den.

WordPress och Dropbox är en klockren kombination, som varmt kan rekommenderas!

7 tankar på “Backup av WordPress till Dropbox”

  1. Funkar inte med defaultinstallation på Loopia, tyvärr saknas det debug info så det är svårt att felsöka själv. Verkar vara lite hit-and-miss om det funkar, får väl vänta på nyare version.

    • Rapportera gärna felet, med info om webbhotell/webbserver/PHP-version osv, till utvecklaren av detta tillägg. Han är väldigt aktiv och felsöker nog gärna i samarbete med t ex Loopias tekniker.

  2. Pingback: Veckans länkar – bin Ladin är trending topic även här « Uppdragsmedia – kundtidningar och redaktionell kommunikation

Kommentarer är stängda.