Adressleverantören säljer adresser till barn via spam

Priset för dagens mest skamlösa, låga och motbjudande (samt oönskade) e-postreklam går till Adressleverantören i Sverige AB. Att sälja adresser till barn och ungdomar med hjälp av spam, hur jävla illa är inte det? Tvi!

Skamlös och oönskad e-postreklam från Adressleverantören i Sverige AB

2 svar på ”Adressleverantören säljer adresser till barn via spam”

  1. Alla leverantörer av adresseser säljer adresser från folkbokföringen sedan 30-40 år tillbaka i tiden??? Vad är nytt och hur gammal är du?

  2. Givet att staten säljer folks personuppgifter tycker i alla fall inte jag att det är speciellt mycket värre att barn och ungdomar ingår i försäljningarna. Man ska snarare fråga sig varför denna typ av försäljning får pågå överhuvudtaget.

Kommentarer är stängda.