100 inlägg på 100 dagar, joråsåatte

Det här är en jättedum och fjantig idé. Att skriva ett blogginlägg om dagen, 100 dagar i rad.

Men samtidigt, varför inte? Min personliga blogg är rätt långt från den mittpunkt av Internet i Sverige som den en gång i tiden var (nåja). Antalet uppdateringar här det senaste året går nog att räkna på en hand. Vilket är synd, så väldigt synd, då jag älskar att skriva.

Faktum är att min blogg ebbade ut i takt med alla illasinnade och elaka kommentarer. Det tog längre tid att bemöta dessa än att skriva nya inlägg. Jag ledsnade, tröttnade och sket i bloggen.

Men fuck it.

Men nu ska det, förhoppningsvis, bli ändring på detta. De närmaste 100 dagarna kommer jag försöka att publicera ett inlägg om dagen här. Exakt vad dessa inlägg kommer att handla om, det har jag ingen aning om. Den som bloggar lär se.

Kommentarer är stängda.