Medison 2.0

De senaste månaderna har det ryktats rätt så mycket om en ny OLPC som varit under utveckling i Indien. En OLPC är, enkelt uttryckt, en snorbillig laptop, främst avsedd för användning i u-länder. Den ursprungliga OLPC:n gick loss på $100-150, men den beryktade indiska varianten skulle inte kosta mer än $10.

Nu har det visat sig varför den indiska OLPC:n inte kostar något. Det är inte en laptop, eller ens en dator, i dess traditionella betydelse. Nej, det handlar bara om en (förmodad trådlös) nätverksenhet på 2 GB. Déjà vu, någon?

sakshat_olpc

3 svar på ”Medison 2.0”

  1. Fick du tillbaka dina cash från Medison?

    • Ja, det fick jag. Transaktionen hanterades av en förmedlare som återbetalade alla som köpte datorer av Medison.

  2. Gött ju! Cashen tillbaka och en gratis tröja! Det är inte dåligt det…

Kommentarer är stängda.