En gnagande känsla

måndag söndag är det säsongspremiär för mitt favoritlag. Polarn Per har tjatat i några veckor om att vi ska gå dit, men min plånbok tillåter inte det just nu. Det bli nog till att följa premiären framför teven istället. Men det känns inte rätt, det känns som att även denna premiär borde upplevas på plats. Och ett klipp som detta gör det inte enklare.

Som ytterligare salt på såren blev jag idag erbjuden VIP-plåtar till Djurgårdens premiär på söndag måndag. Elakt, riktigt elakt.

3 svar på ”En gnagande känsla”

    • Wiltons spelstil passade väldigt bra i AIK. Frågan är om detsamma gäller i MFF. Sen har han inte spelat alltför mycket, eller på en högre nivå, det senaste året. Jag tror att MFF har betalt ett överpris, att Wilton kommer floppa där, för att sedan köpas upp billigt av AIK och göra succé här 😉

      Tar dig gärna på ordet när det gäller bortamatchen, det vore skoj att se er lilla arena där nere.

Kommentarer är stängda.