Nu är jag .SE:s bitch

Igår skrev jag ett par rader om att .SE har börjat blogga, samt skickade in en ansökan om att bli gästbloggare hos dem. I förmiddags fick jag inte bara ett positivt svar på min ansökan, jag blev även inbjuden till att vara moderator under ett seminarium om webbhotell på Internetdagarna i november.

Om man ger dem lillfingret…

Skämt åsido, detta kan nog bli rätt så bra. Även om mina känslor för .SE inte alltid har varit de mysigaste och goaste, så tror jag alltjämt på dialoger. Det lönar sig att prata med dem. Registrars.se är ett bra exempel på detta.

Men tro nu bara inte att jag har gått och blivit mesig. Min hjärna går på högvarv, både vad det gäller blogginlägg som kan skapa intressanta effekter hos dem och upplägg som kan göra detsamma under webbhotellsseminariet i höst.

Dom skulle bara veta vad de gett sig in på. 😉

10 tankar på “Nu är jag .SE:s bitch”

 1. Super at du skal være moderator på internetdagarna 🙂 Så må jeg jo næsten se om ikke jeg kan få mulighed at komme på forbi.

 2. Sulo – du ÄR mesig! 😉 (åtminstone för att vara gnagare)
  Men jag ser fram emot att se hur pass konstruktiv du lyckas vara.
  Dels topic som gästbloggare men framförallt vad du lyckas med på internetdagarna!

  Oavsett – lycka till! //Peter

  • Har alla på .SE har hängt upp sig på att jag är gnagare? Södermesar säger jag bara! 😉 Ja, mina visioner och tankar om webbhotellsmarknaden kan nog vara rätt så intressanta. Att det inte är helt okontroversiella är ett faktum.

   Hoppas få se dig som gästbloggare hos .SE snart också. Det var trots allt ditt inlägg om detta som inspirerade mig.

   • Ditt minne sviktar Sulo! – Är ganska säker på vi språkat om mina mångåriga erfarenheter från ”Norra Stå” när det begav sig..

    Jag har planer på att blogga på internetdagarna.se, däremot vet jag inte om det blir som gästbloggare eller ”med titel” – tiden får avgöra. Men jag vill hålla mig en topic som jag ser som relevant och aktuell. Vi får se när det händer.
    //Peter

Kommentarer är stängda.