Stilla mitt hjärta

Inlägget jag skrev igår om Bineros blogg rörde, inte helt oväntat, upp en del känslor.

Utöver kommentarerna här i bloggen har jag även talat med flera personer med insyn. De som räknas. Och jag har förstått att min reaktion, om än att den var förståelig, kanske inte var helt berättigad. Åtminstone inte utåt sett.

Det finns saker som inte framgår av inlägget, men som påverkade dess utformning.

Jag är en känslosam människa. Gårdagens inlägg reflekterade detta. Om jag ser något som är rätt så kämpar jag för det, om jag ser något som är fel så kämpar jag mot det. Det är både på gott och ont.

Även om det var en sanningsenlig och personlig reflektion, så var inlägget inte fullständigt. Med facit i hand kan jag konstatera att det var fel av mig att publicera det. Jag får givetvis be om ursäkt för det.

Gårdagens inlägg kommer dock att kvarstå, med referens till detta inlägg. Allt i öppenhetens namn.

Här framöver tänker jag undvika att blogga om Binero. Mina erfarenheter där har varit en lärdom. Det jag har upplevt, och fortfarande upplever, efter Binero är av värde likaså. Men jag sparar detta till ett senare tillfälle. Jag har trots allt länge funderat på att skriva en bok om mina 10 år i domän- och webbhotellsbranschen.

Från och med nu kommer min blogg främst handla om webbhotell och domännamn i allmänhet, i kombination med företagande och marknadsföring. Till detta vill jag fortsätta reflektera över öppenhet och vänlighet. Mer ödmjukhet ska in likaså.

Samt min nya passion… miljön. 😉

7 svar på ”Stilla mitt hjärta”

 1. Känns som att något med binero gnager på din ryggmärg varje dag och visar sig i små portioner hela tiden.
  Vik dig som sagt inte allt för mycket, ditt sätt att skriva och kliva på aktuella ämnen är intressant läsning 🙂

  • Jag har inte vikt ner mig. Det jag ursprungligen skrev är min sanningsenliga och personliga upplevelse. Jag bad om ursäkt för att inlägget inte var fullständigt.

   För att undvika liknande situationer här framöver så kommer jag låta bli att skriva så specifikt om Binero, åtminstone utan att all information framgår väldigt tydligt.

 2. Angående öppenheten, när ska du (eller Binero) säga vad den exakta anledningen var till att du slutade där?

  Jag frågade det i en kommentar till deras första inlägg efter att du hade slutat, men den blev inte ens publicerat av dom och därmed heller inte svarad på. Förvisso var frågan off topic på just det blogg-inlägget, men eftersom dom inte ens nämnde att du hade slutat så fanns det ju inget bättre inlägg att fråga i.

  (Och förresten, min tidigare ”jobbförfrågan” som jag skrev till dig där du svarade att jag skulle skicka lite information om mig till dig har jag inte glömt bort. Jag råkade bara gå och få ett jobb så det var längre inte lika akut. Men man vet ju inte vad som händer i framtiden 🙂 )

  • Jag fick sparken från Binero pga en konflikt mellan mig och Anders. Det är den exakta anledningen. Jag kommer inte gå in i detalj kring vad konflikten gällde, det kommer bli alldeles för långrandigt.

   Att Binero censurerar kommentarer är beklagligt. Undantaget personangrepp så tycker jag inte man ska censurera något.

   Roligt att du har fått jobb, grattis till det! 🙂 Lycka till och hör av dig om det händer nåt i framtiden.

 3. Ahh. Vad fan nu får ni droppa smutskastningen med jonathan. Klart han blir lite putt när det inte står ett ord om honom när jag jobbat som en gris med att blogga på binero. Ska Anders sno hela äran? Då får man räkna med lite grus i maten. Anders skulle ju hyllat Jonathan istället.

Kommentarer är stängda.