Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/nhii.php/nhii.php:76) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/xrvq.php/xrvq.php on line 75
En krokodil i Korsmosjön - Jonathan Sulo

En krokodil i Korsmosjön

Som jag tidigare berättat, och även filmat, så är jag rätt så förtjust i att fiska. I kväll tog jag en liten tur förbi sjön i närheten av oss för att fiska lite gädda. Det slutade med att jag fick en krokodil.

Gädda i närbild

Gädda med tändstickor

Nästan en meter gädda

Den mäter nästan en meter (96 cm), vad den väger vet jag först imorgon (måste köpa en våg). Gissar dock att det handlar om 5-6 kg.

Uppdaterat: den vägde in på ganska så exakt 5 kg. Jag tog den på en jigg, med 0.20-lina (fireline) utan tafs.

2 svar på ”En krokodil i Korsmosjön”

  1. En person till som gillar att kombinera webb och fiske. Trevligt!

    Mitt rekord är dock 6kg men siktar på att förbättra det under året.

Kommentarer är stängda.