Back in business

Mitt föregående inlägg borde egentligen hetat ”Sommartider, hej då”. De senaste två veckorna har jag nämligen varit väldigt nedkopplad. Och avkopplad.

Med tanke på att jag arbetar med nätet och spenderar minst 15 timmar online varje dag så är 5 minuter på nätet varje dag ingenting. Det var egentligen inte min avsikt, tvärtom, men jag ångrar det inte. Jag vet ärligt talat inte när jag senast var så offline.

Vad har jag då gjort de senaste veckorna?

Det har varit full fart med och kring vårt hus. Sovrummet har fått ett nytt och vitt innetak, med slipade väggar (som ska målas inom kort). Sen har jag även dragit upp 8-9 gäddor (sjön vid oss är otrolig), sett två simmande snokar (varav en hade fångat en fisk), cyklat i skog och mark (och åkt vilse), kollat på en massa fotboll, blivit biten av mygg, myror och fästingar, grillat, druckit öl och (otroligt nog) badat utomhus. Sist men inte minst så har jag tagit det väldigt lugnt.

Idag är jag åter på jobbet, mer utvilad och taggad än jag varit på länge. Inspirationen är på topp och idéerna är många. Nu ska här utföras underverk! 🙂

3 svar på ”Back in business”

  1. Välkommen tillbaka! Vi som har varit kvar på internet har saknar dig. 🙂

  2. Det gör en person gott att deaktiveras helt från internet då och då, själv har jag bara lyckats med det vid ett par tillfällen, som när jag ofrivilligt kopplats bort i nån vecka vid byte av ADSL-leverantör mm.

    Men det verkligen goda i det är att man får lite distans till sig själv och vilken inverkan nätet har på var och en.
    Hoppas att du får läge att switcha off-knappen snart igen.

    Kul med gäddorna förresten, men nu är väl den där pölen utfiskad 😉
    //Peter

Kommentarer är stängda.