Jag saknar ord (tack vare Apple)

Lite tidigare här i veckan fick jag tillbaka min iPhone, ungefär en månad efter att jag lämnade in den till Telia (som tur var så gjorde de inget med den, annars hade jag förmodligen fått vänta längre).

Det första dygnet var sagolikt. Telefonen hängde sig inte en enda gång och det gick att prata med den. Men det gick snabbt över.

Nu är min iPhone åter på banan, med värdelös batteritid, slumpmässiga krascher och obefintligt ljud. Om du behöver kontakta mig så är det e-post eller sms (alternativt Bloggy/Twitter) som gäller. Åtminstone till dess att jag fixat en ny telefon.

iPhone mungavel

Jag försökte faktiskt att beställa en Samsung i7500 från Tyskland. Men enligt leverantören (Handyzek) så var den slutsåld, för att vara åter i lager framåt slutet av denna/början av nästa månad. Om inte annat släpps den i Sverige i september.

Som en lite rolig parentes kan jag berätta att mitt tidigare inlägg om iPhone ligger rätt så bra till på Google om man söker på ”apple är skit”.

11 svar på ”Jag saknar ord (tack vare Apple)”

 1. Kan ju informera att icrap.se är ledigt 😀

  Hur går det film/bilder ifrån PM.

  • Haha, den vore passande. Men då lär jag få Apples advokater efter mig på två röda. Kommer förmodligen få upp film/bilder imorgon, det har varit en hektisk vecka. Tack för senast också, det var riktigt skoj!

   • jopp, det är väl stor risk, det verkar dock vara någon som reggat icrap.com.

    Låter bra, för själv tacka för trevligt sällskap, har redan börjat kolla på olika bilannonser 🙂

 2. Testa googla apple sucks och mac sucks… hihi 😀

  • Se där. En domän med falska ägaruppgifter, som omedelbart skulle ryka om t ex Apple anmälde den, ligger högst upp. Aja baja där 🙂

   Skillnaden mellan dig och mig är att jag egentligen gillar Apple. Jag har bara tröttnat på deras arrogans och storebrorsfasoner.

   • Jag har inget emot dem längre, men då hade jag när jag jobbade på OS9 hela dagarna på tidigt 2000-tal 🙂

    De falska ägaruppgifterna berodde på alla hatmail jag fick. Det var lite otrevligt faktiskt.

    • Be din registrar dölja dina personuppgifter istället. Om de inte kan göra det, byt registrar. Att använda falska uppgifter är att tigga om att förlora domänen, särskilt om den används i ett syfte som detta.

   • Nja, vad de ska kunna göra, en ren indexsida eller en DNS-pekning till nokia.se, överväger starkt något av dessa alternativ 🙂

    De lär ju knappast påstå att de har varumärkskyddat eller anser sig har rätt till iCrap.se.
    Den naturliga motfrågan vid bestridan från deras sida är ju om varför de anser sig har rätt till namnet. de lär ju knappast erkänna sig ha dåliga produkter och därmed ha rätt till namnet, då skulle de ju skjuta sig i foten ganska rejält.

    Skulle de stå på sig så är en vink till IDG inte långt bort, man skulle kunna göra roliga artiklar om detta.

    Så det värsta som kan hända att du förlorar en hundring eftersom IIS lär gå Apples vägnar oavsett bevisning och att du förlorar domännamnet.

Kommentarer är stängda.