Dags att putsa av CV:n

I mars har det gått ett år sedan jag började arbeta med Reklamfritt.se. Det är en projektanställning på 1 år och som det ser ut just nu så kommer den inte att förlängas. Så i början av mars kommer jag att vara utan jobb.

Eller njae, inte riktigt.

Först lite kort om Reklamfritt.se:

Det har, efter en trevande inledning, tagit fart ordentligt med Reklamfritt.se. Vi har nu ca 5 500 medlemmar, varav merparten har kommit in de senaste 2-3 månaderna.

Upplägget med Reklamfritt.se är väldigt nytt. Att vi inte spikade omedelbart beror mycket på det. Vi behövde hitta rätt form, formulera rätt budskap och träffa rätt kanaler. Idag är vi nästan där.

Men Reklamfritt.se tjänar inga pengar.

Min ersättning är blygsam och träden vi planterar kostar inte så mycket, men många bäckar små. Vi har testat lite olika saker här, men inte kommit lika långt. Intäkterna är givetvis beroende av antalet medlemmar.

Reklamfritt.se kommer dock att fortsätta existera och agera. Jag ska arbeta med mer fokuserade insatser, t ex vad det gäller vår blogg, strategi och marknadsföring. Det kommer att utgöra ungefär en arbetsdag/vecka.

Jag tror – och brinner – enormt mycket för Reklamfritt.se. Ett miljövänligare samhälle, utan en massa oönskad och onödig pappersreklam, det är vad jag vill att min dotter ska få uppleva.

Vad ska jag hitta på nu då?

Jag har, som bekant, lite andra saker på gång. Medan min fästmö återgår till sitt arbete, dock inte till 100 %, så kommer jag att fokusera på Edith och Kaizr.

Arbetet med Kaizr fortgår nämligen riktigt bra och just nu är vårt mål att dra igång en öppen beta den 1:a mars. Det kommer bli hur grymt som helst.

Utöver det funderar jag på att börja konsultera, alternativt hitta en tjänst med passande arbetstider. Jag är inte främmande för förslag, om vi säger så. 😉

Kommentarer är stängda.