Inte vilken dag som helst

Allt och lite till hände idag. Har ännu inte lyckats smälta det. Vet inte om jag vill det heller.

Idag föll sista pusselbiten på plats i min nya affärsidé. Idag fick jag min första konkreta konsultförfrågan. Idag fick jag upp ögonen för en fantastisk affärsmöjlighet och en förfrågan om anställning. Visst, jag har redan haft saker på gång, men nu känns det som att det är ”på riktigt”.

Det här är lite chockerande, rätt så smickrande och hur roligt som helst. Det finns dock en nackdel. Även om jag älskar utmaningar och att göra många saker samtidigt så måste jag begränsa mina åtaganden en aning. Men bara en aning. 😉

Jag kommer garanterat att förverkliga min nya affärsidé. Samtidigt måste jag säkra min inkomst rätt så snabbt. Att få ihop det här kommer att bli en utmaning i sig. Men det är inget jag backar för, inget jag fegar ur. Det är inte heller något jag kommer sticka under stol med. Öppenhet och ärlighet, det är min grej.

Till sist så fick jag även ett trevligt litet brev från Skatteverket idag.

F-skatt, snart så

11 svar på ”Inte vilken dag som helst”

 1. Jag hoppas att affärsidén är att starta ett webbhotell 😀 Hur skaffar jag ett konto?

  • Thomas, jag planerar inte att starta ett webbhotell. Det vore inte någon utmaning. Jag har en mycket bättre och roligare idé. 😉

 2. Det är sant. Det är nog ingen som tror att det vore en utmaning för dig heller 🙂
  Aja, återstår att se vad du håller på att koka ihop. Jag är arbetslös förresten. Har du någon plats ledig? 🙂

 3. Skicka mig ett mail med lite information om dig själv, så kan jag se om vi kan hitta på något tillsammans eller om jag pusha dig för någon. Hjälper dig gärna om jag kan.

 4. Akta så det inte blir en stadig diet av nudlar under ett par år, igen. 😉

 5. Låter intressant 🙂 Skriver ihop något vettigt och skickar så får vi se vart det leder 🙂

 6. Grattis till f-skatten nu är det bara tuta och köra 🙂

 7. Va? Blir det inget webbhotell? Och jag som trodde att du hade nappat på vad Mindpark skrev för en tid sen, det där om hur alla småföretagare skulle frälsas in i WordPress-världen. Med WPMU som grund är det inte så verklighetsfrämmande.

Kommentarer är stängda.