Ett kungarike för en röst

Det här är en personlig blogg. Det innebär att jag skriver vad jag vill, om vad jag vill, när jag vill det. Och jag är inte den som är rädd för att ta ut svängarna. Men det vet du redan om du läst den här bloggen ett tag.

Även om mina inlägg är personliga så är det ändå intressant att se vad som tycks om det jag skriver. I relation till antal besökare är kommentarerna här inte så många. Men de är desto mer kvalitativa. Jag följer dem noga och har med tiden fått en rätt så bra uppfattning om vad som går hem (eller inte).

Men jag vill utveckla det här lite till.

Därför har jag nu lagt till en funktion som innebär att man kan rösta på mina inlägg. Egentligen är jag inte mycket för popularitetstävlingar. Snarare tvärtom. Men jag vet att det är enklare att rösta på ett inlägg än att skriva en kommentar och en röst är bättre än ingenting.

Jag lovar inte att jag kommer sluta skriva om mjölkpaket, skäggväxt eller fisketurer, men en röst är ändå ett bra och enkelt sätt för mig att pejla läget.

Det är inte omöjligt att jag t ex börjar fokusera mina inlägg om miljön på Reklamfritt eller utvecklar mina (ibland rätt så invecklade) tankar om domännamn hos .SE, eller att det blir mer entreprenörskap, molntjänster och konspirationer här.

Ge mig en röst, så får du läsa mer bra/intressanta/roliga saker helt enkelt. Röstfunktionen hittar du under varje inlägg. Så skadar det inte att kommentera emellanåt också. 😉

Uppdaterat: röstfunktionen strular givetvis, men jag ska fixa’t.

2 svar på ”Ett kungarike för en röst”

Kommentarer är stängda.