Google+ är här – vill du ha en inbjudan?

OBS: Jag skickar inte längre ut några inbjudningar till Google+.

Googles fräcka utmanare till Facebook har släppts här i dagarna. Jag har precis fått ett konto och håller på att utforska tjänsten för fullt. Men det är givetvis roligare ju fler man är, därför bjuder jag in så många som möjligt till Google+.

Vill du ha en inbjudan? Lämna en kommentar här med din fullständiga gmail.com-adress, dvs [email protected], utan mellanslag och/eller andra tecken för @. Andra e-postadresser än gmail.com tycks inte fungera än med Google+ (nej, inte ens Apps-domäner, tyvärr).

Vill du själv bjuda in till Google+? Det gör du enklast genom att skapa en ”Krets”, lägga till e-postadresser samt dela en händelse med denna krets.

Uppdaterat: det går tydligen även att skicka inbjudningar utan att skapa en Krets. Dela bara ett inlägg med valfri e-postadress för att göra det.

Har du fått en invite, men får meddelande om ”over capacity”? Ta en kopp kaffe och testa igen lite senare.

Och du, om du vill lägga till mig som kontakt på Google+ så är min e-postadress där [email protected]

Uppdaterat igen: pga anstormningen här så skickar jag ut inbjudningarna ungefär varannan timme. Vänligen ange din fullständiga gmail.com-adress (Google har ändå världens bästa skräppostfilter). Jag har inte möjlighet att svara alla, men om din kommentar är godkänd så bör du även ha fått en inbjudan (påminn mig gärna annars). Tack kompisar! 🙂

Sista uppdateringen: Google+ är nu öppet för fria registreringar, utan krav på inbjudan. Jag slutar därmed att skicka ut inbjudningar här nu. Fick ändå iväg närmare 150 st inbjudningar. 😉

294 tankar på “Google+ är här – vill du ha en inbjudan?

 1. Jag tar gärna en invite om du har över, dock ingen gmail.com-adress. Men jag har migrerat hela min domän till Google Apps. Så den är en gmail-knuten mail. Kanske fungerar ändå? =)

 2. Tar gärna en om du har. Tack på förhand!

  Adressen inskriven i fältet till denna kommentar.

 3. Nu ska alla fram till Lenny ha fått inbjudningar. Om en inbjudan inte fungerar på en gång, testa den då gärna igen lite senare. Vad jag har förstått så begränsar de antalet nya konton som kan skapas/timme.

 4. Och så har ovanstående kommentatorer fått inbjudningar. Som tidigare, om ni får meddelande om ”over capacity”, försök då bara igen lite senare. 🙂

   • Inte omöjligt. Igår stängde Google helt av registreringarna pga för högt tryck.

    Om det inte funkar senare i kväll, testa då gärna imorgon också. Fullt möjligt att de har öppnat upp till dess.

  • Ursäkta en trög men ska jag trycka på den röda knappen ”GÅ MED I GOOGLE+” eller ska jag klicka på ditt länkade man så att jag får upp din profil? Inget av det verkar låta mig gå med i Google+. Bara så att jag inte helt har missuppfattat…

  • Tack för alla kommentarer, skickar fortfarande ut inbjudningar för glatta livet! Som tidigare förklarat, är din kommentar godkänd här så har du fått en inbjudan. Om du får ”over capacity”, försök då igen lite senare.

 5. Med risk om att det kommer 2 kommentarer från mig nu, men jag kan inte se mitt förra?? Jag skulle bli jätteglad om jag fick en invite! 🙂

 6. Hej! Skulle bli så glad om jag fick testa google+!! Skicka gärna en invite om du har. Tack på förhand!

 7. Nu har nattens kommentarer fått sina inbjudningar också. Ska på utflykt idag, så jag kollar in här framåt kvällen igen. Ha så skoj nu!

 8. Det verkar som att Google öppnar och stänger den öppna registreringen till Google+ lite slumpvis. Jag behöver dock stå fast vid att inte längre skicka ut inbjudningar, även med tanke på att jag har semester och kollar min blogg väldigt sporadiskt.

 9. Vänligen sluta be om inbjudningar, jag skickar inte ut några sådana längre. Om ni känner någon som har G+, be dem följa instruktionerna ovan för att ni ska få en inbjudan. Tack.

Kommentarer inaktiverade.